Velg mellom dusinvis av utforminger i et bredt utvalg av strålemønstre, kapasiteter, trykk og materialer


HURTIGSKIFT- OG HURTIGKOBLINGSDYSER: OVERSIKT

Med hurtigkoblings- og hurtigskiftdyser forblir husene på samlerøret – bare spraytuppene skiftes. Ikke bare sparer du penger ved kun å skifte ut tuppene, du reduserer også tiden som går med til vedlikehold. De fleste hurtigkoblingsdyser lar deg ta av og sette på tuppene for hånd, og de har automatisk innretting. Med en mengde ulike hurtigkoblingstyper å velge mellom finner du egenskapene du trenger til så å si alle arbeidsoperasjoner, inkludert kjøling, rengjøring, belegning og overflatebehandling av metall.

FORDELER

  • Spraytuppen på QuickJet® spraydyser fjernes raskt med 1/4 omdreining med hånden. Ingen verktøy kreves. Velg blant versjoner med flat stråle, kontinuerlig strøm, fullkon og hulkon, med vinkler fra 0° til 170°. Materialvalgene omfatter messing, rustfritt stål og ProMax®, en industriell kvalitet av polypropylen.
  • UniJet® spraydyser er utstyrt med en festehette. Skru helt enkelt av hetten og fjern spraytuppen. Sett på den nye tuppen og trekk til festehetten. Velg blant versjoner med flat stråle, kontinuerlig strøm, fullkon og hulkon, med vinkler fra 0° til 170°. Materialvalgene omfatter messing og rustfritt stål.
  • Systemer med hurtigkoblingdyser lar deg kombinere hus og tupper etter ønske, slik at du får nøyaktig de egenskapene du trenger. Velg ProMax- eller polypropylenhus som enkelt festes på samlerøret ved hjelp av en klemme eller skrue. Begge typer hus kan monteres for hånd på noen sekunder, uten bruk av verktøy. Deretter velger du type tupp og monterer, innretter og posisjonerer den for hånd på enkelt vis. Et bredt utvalg strålemønstre, sprayvinkler, tilkoblinger og kapasiteter er tilgjengelig.

IDEELLE FOR:

  • Belegning, smøring, påføring av kjemikalier
  • Kjøling, luftfukting, befuktning
  • Rengjøring, høytrykksspyling, skylling
  • Overflatebehandling av metall
  • Vasking av deler

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Kontaktskjema
 HØYDEPUNKTER

Bærekraft

Bærekraft

Slik kan sprayteknologi
bidra til å fremme
dine bærekraftstiltak


Les mer
Dyseslitasje

Vedlikeholdstips

Lær om hvor mye du sløser ved å bruke slitte dyser og hvordan du kan unngå denne fortjenestelekkasjen

Les mer
Sprayekspertise

Sprayekspertise

Se kalender for lokale arrangement: Fokus på tankrengjøring
 

Les mer
Case Studies & Customer Feedback

Kunderesultater

Over 100 Case Studies
- PLUSS -
Slik rangeres vi av våre kunder


Les mer